Ukrainsk angriber til Vendsyssel FF

27-årige Myroslav Slavov kommer til Vendsyssel FF efter flere år i Tysklands tredjebedste række.

Vendsyssel FF har skrevet kontrakt med den 27-årige angriber Myroslav Slavov fra Ukraine. Det skriver klubben på deres Facebookside.

Myroslav Slavov var kontraktløs ved transfervinduets lukning, og derfor har Vendsyssel FF fået dispensation til at hente angriberen til Nordjylland uden for transfervinduet.

Vendsyssel FF har ifølge sportsdirektør Mogens Krogh fokuseret på at hente en angriber, der skiller sig ud fra de angribere, der allerede er i truppen. Og det har de fundet i Myroslav Slavov, lyder det.

- Jeg glæder mig over, at vi med tilgangen af Myroslav Slavov får en helt anden type angriber og dermed kan lægge yderligere en dimension til den offensive del af vores spil, siger sportsdirektøren.

Den ukrainske angriber har senest spillet i Chemnitzer FC i den tyske 3. Bundesliga. Han har allerede trænet med Vendsyssel FF et par gange, ligesom han også så med, da holdet mødte AGF.

- Vendsyssel FF har en trup med unge, meget talentfulde spillere med en enorm energi, som jeg glæder mig til at blive en del af. Jeg er overbevist om, at jeg med mine kompetencer, rutine og ro kan hjælpe holdet og klubben til at opfylde de ambitiøse mål, siger Myroslav Slavov.

Kontrakten løber frem til 30. juni 2019.


Seneste nyt

fra Nordjylland