Ukrainske cykeltyve anholdt: Mangler du din cykel?

Midt- og Vestjyllands Politi søger ejere til 11 formodet stjålne cykler. Politiet har allerede konstateret, at flere cykler er stjålet i Aalborg.

Onsdag den 10. maj blev en 56-årig mand og en 17-årig mand fra Ukraine varetægtsfængslet i 4 uger. De blev i forbindelse med hastighedskontrol på Ansvej i Silkeborg bragt til standsning i hvid Mercedes Sprinter, hvor der bag i køretøjet lå 22 cykler.

Silkeborg Politi mistænker at disse cykler er stjålet, og at de var på vej til at blive bragt ud af landet af de fængslede. Der er hovedsageligt tale om sportscykler. 11 af cyklerne er konstateret stjålet ud fra søgning på stelnummer i politiets register.

Størstedelen af disse cykler er stjålet ultimo april/primo maj – størstedelen i Aalborg, men også en i Hinnerup og en i Silkeborg. Men politiet mangler altså fortsat ejerne til de resterende 11 cykler, som også formodes at være stjålne.

Der er tale om cykler med mærkerne Giant, Trek, Centurion, Nishiki, Mosquito og Canyon. Øverst i artiklen kan du se billeder af cykelstellene. Såfremt du kan genkende din cykel bedes du kontakte Midt – og Vestjyllands Politi via 114.


Seneste nyt

fra Nordjylland