Ulrik Linnemann henter 10 point i Frankrig

For den nordjyske rallykører Ulrik Linnemann, blev semifinalen sidste stop, da han i weekenden var med til den franske afdeling af europamesterskabet i rallycross.

Den største afdeling af europamesterskaberne i rallycross blev i weekenden kørt i Frankrig.

Her skulle den nordjyske rallykører Ulrik Linnemann, forsøge at givve sine modstandere baghjul på den legendariske bane, Circuit de Lohéac, i Bretagne.

Ulrik Linnemann kom forholdsvist ubesværet gennem kvalifikationen og videre til semifinalen. Men så gik den ikke længere for nordjyden. Han måtte tage til takke med femtepladsen i semifinalen, som bestod af seks kører hvoraf de tre bedste gik videre til finalen. I semifinalen var desuden de tre førende i det samlede klassement, så det var hårde odds for Ulrik Linnemann, der trods alt er tilfreds med sin indsats.

- Teamet og jeg kender banen hernede og i det varme vejr, der var at finde over banen, er der rigtig meget bid i underlaget. Dermed kræves der rigtig mange hestekræfter. Og lige her mangler vi 15-25 hæstekrafter, for at vi kan følge med de ’store drenge’, siger Ulrik Linnemann.

Ulrik Linnemann ligger på en samlet femteplads efter afdelingen i Frankrig. Næste og sidste afdeling af europamesterskabet køres i Letland den 15. og 16. september.


Seneste nyt

fra Nordjylland