Ulrik Wilbek inspirerer lærere

Landstræner Ulrik Wilbek besøgte i dag Nørresundby Gymnasium. Dels for at møde eleverne men også for at lærer lærerne noget om ledelse.

[size=3" face="calibri]En aftale, lavet helt tilbage i 2011 sikrede den eftertragtede håndboldtræner på podiet - dels overfor de 700 elever på gymnasiet, men også overfor lærerne. De sidste - for at lære dem noget om ledelse.

- En håndboldtræner ved en masse om ledelse. Han ved hvordan man får folk til at samarbejde, og det skal man kunne på en skole. I klassen skal eleverne jo samarbejde og her er læreren leder, siger Søren Hindsholm, rektor på Nørresundby Gymnasium til TV2/NORD.

En guldmedalje til det mandlige håndboldslandshold er det sidste imponerende resultater for Danmarks ubetinget mest succesfulde håndboldtræner. Når han snakker lyttes der efter. Og netop nærvær er et af de helt centrale budskaber for Ulrik Wilbek - både på banen og udenfor.

- Det mit budskab går meget ud på, det er at være nærværende og måske ikke zappe hele tiden, men også sætte fokus på den opgave man er i gang med, siger Ulrik Wilbek, håndboldlandstræner til TV2/NORD.


Seneste nyt

fra Nordjylland