Ulsted – Nordjyllands dårligste fodboldhold?

I Ulsted har de aldrig vundet en fodboldkamp. Kommer det til at lykkes i denne sæson?

De er i ekstrem dårlig form, drikker gerne en øl under træningen også har de aldrig vundet en fodboldkamp. Men drengene fra Ulsted Boldklub har sat sig et mål for forårssæsonen i serie 6. De vil vinde en kamp og mærke følelsen af sejr.

TV2 Nord følger Ulsted Boldklubs tredjehold i serie 6 gennem hele foråret, når Mogens Jørgensen og Hans Peter Rytter går tæt på spillere og livet i klubben.

-De er i ekstrem dårlig form. Der er ingen energi og ingen fight. Deres forberedelse og træning er det værste, jeg nogensinde har set, lyder der fra Hans Peter Rytter, som er har været på sidelinjen til flere af holdets træninger.

Holdet debuterede i efteråret i serie 6. Det blev til i alt 19 kampe – uden at det dog lykkedes at finde en eneste kamp. Holdets største bedrift var, at de formåede at holdet målet rent i en af de 19 kampe, så de fik 0-0 og dermed et point.  

I 12 afsnit følger TV2 Nord spillerne fra Ulsted Boldklub for at se, om de vinder bare én enkel kamp i forårssæsonen. Hvor langt vil de gå for at vinde? Mogens Jørgensen og Hans Peter Rytter analyserer og vurderer præstationerne på banen.  

Se fra 30. marts om tempoet stiger, og om øllene ryger ud af taktikken. 


Seneste nyt

fra Nordjylland