Umulig Sjællænder huserer i Thy

Hos Thisted Politi er man ved at være godt trætte af en 57-årig mand fra Valby, der fortsat huserer i Thy.

Den 57-årige havde sidste weekend blandt andet indlogeret sig på en lokal kro uden at spørge værtinden om lov, skriver Thisted Dagblad lørdag. Hun fandt ham sovende i en fjernsynsstue og senere i denne uge skabte den 57-årige bøvl og ballade i blandt andet Thisted By, hvor han råbte ukvemsord efter forbipasserende.

Ordensmagten har haft den besværlige sjællænder til flere "kammeratlige samtaler", men så længe den 57-årige ikke har udført alvorlig kriminalitet, kan varetægtsfængsel juridisk set ikke komme på tale og heller ikke det psykiatriske system.

Nu har den 57-årige igen bragt sig i politiets søgelys og det skete da en 13-årig dreng på cykel var uheldig at påkøre den 57-åriges knallert, der stod i vejsiden. Drengen syntes at manden var meget mærkelig og fik sin far til at ringe til politiet. En times tid senere fik betjentene så hold på den 57-årige, der havde sat sig op i førerhuset af en traktor på en landbrugsejendom, men nægtede at forlade køretøjet.

Selv om Sjælland ender på ordet "land", så findes der ifølge politiet ikke hjemmel i nogen lovgivning til at udstede indrejseforbud til Jylland.

Flere nyheder fra TV2 Nord