Ung angriber færdig i AaB

Den unge angriber Rolf Toft har fået ophævet sin kontrakt med AaB for at fortsætte karrieren hos den islandske klub Stjarnan.

Konkurrencen om pladserne i AaB-angrebet er stor efter tilgangen af Nicklas Helenius, og derfor har 21-årige Rolf Toft fået lov at søge nye græsgange.

AaB og Rolf Toft er blevet enige om at ophæve angriberens kontrakt et år før tid, så Toft kan fortsætte karrieren hos den islandske klub Stjarnan.

- Rolf har været i AaB i flere år, hvor vi har været glade for hans indsats. Dog må man også erkende, at der er stor konkurrence om pladserne i angrebet, hvorfor vi sammen har vurderet, at det bedste for begge parter fremadrettet var at ophæve kontrakten, siger AaB's sportschef Allan Gaarde i en pressemeddelelse.

Rolf Toft, der kom til AaB som ungdomsspiller, nåede at spille 25 kampe og score et enkelt mål for de danske mestre. Han ser frem til at afprøve talentet på Island.

- Det var utilfredsstillende for mig ikke at blive fast mand i AaB, så jeg ser gode muligheder og udfordringer i et skifte til Stjarnan, hvor jeg håber at kunne udvikle mig yderligere og opnå mere spilletid, lyder det fra Rolf Toft.

Flere nyheder fra TV2 Nord