Ung byrod får huen på

Signe Nøhr (Kons), byrådsmedlem i Vesthimmerlands Kommune

Det 19-årige byrådsmedlem fra Vesthimmerlands Kommune, Signe Nøhr, er i dag blevet student. Hun kan nu gå på sommerferie med et 12-tal i huen efter et halvt år med skolegang og byrådspolitik.

Nordjyllands yngste byrådsmedlem, Signe Nøhr fra Hornum udenfor Aars, blev valgt ind i byrådet i Vesthimmerlands Kommune efter kommunalvalget i efteråret for De Konservative. Sideløbende har hun så passet sin skolegang på Vesthimmerlands Gymnasium og HF i Aars.

- Det har da været hårdt at skulle passe gymnasiet samtidig med byrådet. Lange dage med først skole, så byrådsmøder og lektier inden sengetid. Men det har bestemt også været spændende, siger den nyudsprungen student til TV2/Nord.

Signe Nøhr afsluttede de tre år på Vesthimmerlands Gymnasium med karakteren 12 i almen studieforberedelse. Så byrådspolitkken har i hvert fald ikke fjernet hendes fokus på skolegangen.

- Det er en utrolig dejlig følelse at være færdig. Nu glæder jeg mig til at nyde min sommerferie, siger Signe Nøhr, der også ser frem til at kunne bruge mere tid på arbejdet i byrådet når ferien slutter.

Fremtiden er også næsten på plads for den unge byrådspolitiker, der har gået på den samfundssproglige studieretning i gymnasiet.

- Jeg vil være lærer. Men nu holder jeg først et sabbatår, hvor jeg håber på lærervikartimer udover arbejdet i byrådet, siger Signe Nøhr.

Flere nyheder fra TV2 Nord