Ung golfspiller udtaget til VM

 Ung golfspiller udtaget til VM

16-årige Lucas Bjerregaard, Frederikshavn Golflub, er blevet udtaget til VM for juniorer i Japan.

Kasper Sørensen, Sebastian Cappelen, Lucas Bjerregaard og Patrick Winther udgør kvartetten, som for første gang i historien skal repræsentere Danmark ved et VM for juniorhold.

Tre af de danske spillere, Kasper Sørensen, Lucas Bjerregaard og Patrick Winther, var med på holdet, der sidste år vandt EM Boys i Rold Skov og dermed kvalificerede sig til VM i Japan, mens Sebastian Cappelen var en del af det vindende danske juniormandskab ved NM i Frederikshavn.

Men selv om oplevelsen og rejsen til Japan i sig selv er det hele værd, tager den danske delegation ikke til Solens Rige for at spise med pinde og glo på vinduer.

- Vi går efter medaljer. Hvis vi kan leve op til målet om at gå de 12 tællende runder i 20 slag under par, er vi med i kampen om podiepladserne, siger landstræner Thomas Holm Larsson til www.dgu.org.

Skulle Danmark gå hele vejen vil det samtidig være et skandinavisk hattrick efter sejre til Norge i 2006 og Sverige i 2007. Vores to nabolande er begge med i Japan i år, hvor der er medaljer til de tre øverste landshold på skamlen, ligesom der sideløbende er en individuel konkurrence, hvor vinderen kan kalde sig junior-verdensmester.

Der spilles fire runders slagspil, og de tre bedste scores pr. runde tæller i det samlede regnskab. Turneringen, der har været afviklet siden 1992, spilles fra 18.-21. juni på Chukyo Golf Club.


Seneste nyt

fra Nordjylland