Ung mand faldt i fjorden på vej hjem fra byen

Foto: Per Frank Paulsen (Arkivfoto)

En ung mands råb om hjælp blev heldigvis hørt, så han ikke kom noget til, efter at være faldet i havnebassinet på Østre Havn.

Natten til lørdag måtte politi og beredskab rykke ud til Østre Havn i Aalborg hvor en ung mand var faldet i Limfjorden. Det fortæller Niels Eltzholtz, indsatsleder ved Nordjyllands Beredskab.

- Vi får lige omkring klokken 02.00 melding om en mulig drukneulykke, men da vi kommer ud til stedet er den unge mand heldigvis allerede blevet reddet op af nogle politibetjente, der var fremme før os, fortæller indsatslederen.

Læs også Løbsk tømmerflåde: Mand krydsede Limfjorden ufrivilligt

Den unge mand var faldet i havnebassinet ved Østre Havn på vej hjem fra byen, og det kunne være endt meget værre end det gjorde, hvis ikke en forbipasserende havde haft hørelsen i orden.

- Det var et vidne der hørte ham råbe om hjælp, og det synes jeg godt man kan sige var ret heldigt, når vi snakker om en ulykke, der sker midt om natten, siger Niels Eltzholtz.

Han kunne sammen med resten af mandskabet fra Nordjyllands Beredskab vende snuden mod stationen igen da manden var reddet op og var blevet tilset i en ambulance.

 

Flere nyheder fra TV2 Nord