Ung mand fastklemt i brændende bil

Tirsdag aften bragede en ung bilist gennem muren på en bygning, men ulykken var ikke slut da bilen stoppede. Den brød nemlig i brand, mens føreren endnu sad i den. [b]OPDATERET 18.15[/b]

Klokken nærmede sig 22 tirsdag aften, da en 19-årig mand bragede ind i gennem muren på en ladebygning på Nibevej syd for Skørping.  Efter sammenstødet brød bilen i brand, mens føreren sad fastklemt i bilen.

Redningsfolk fik skåret den 19-årige mand fra Øster Hornum fri, men han blev alvorligt tilredt af flammerne, og måtte natten til onsdag flyves til Rigshospitalets brandsårsafdeling. 

- Mandens tilstand er meget, meget kritisk. Der gik cirka en halv time, inden man fik ham ud af bilen. Nu er han på Rigshospitalets Brandsårsafdeling, og hans far er hos ham, sagde vagtchef ved Nordjyllands Politi, Per Jørgensen til tv2nord.dk onsdag middag, og onsdag aften er meldingen fra Nordjyllands Politi den samme.

Ilden nåede at sprede sig til laden, hvor landmanden havde hundredvis af chincillaer gående i bure. Flere af dem måtte aflives efter branden, af en dyrlæge, der var tilkaldt.

Åragen til ulykken er endnu ikke fastlagt, tekniske undersøgelser skal kaste lys over sagen.


Seneste nyt

fra Nordjylland