Ung mand tæt på at dø i detention

 Ung mand tæt på at dø i detention

19-årig blev reddet af hurtigt hjælp og indlæggelse på sygehuset i Aalborg - han havde indtaget stoffer, der lammede åndedrættet

En ung aalborgenser var natten til lørdag tæt på at dø i detentionen hos politiet i Aalborg, hvor han pludselig fik store problemer med at trække vejret. Det skriver Nordjyske Medier lørdag.

Ifølge politikommissær Finn Munk-Sørensen var den unge mand næsten livløs, da en betjent ved 4.30-tiden ville tilse ham, men en hurtig førstehjælp og indlæggelse på sygehuset reddede efter alt at dømme hans liv. Manden blev lagt i respirator, og lægerne kunne konstatere, at han havde indtaget flere forskellige stoffer, som tilsammen havde lammet åndedrættet.

Den 19-årige blev sammen med en 21-årig kammerat anholdt ved 02-tiden i forbindelse med et indbrud i en bil på Blomstermarken i Aalborg. Politiet vurderede på det tidspunkt, at han var påvirket af spiritus, og da han ved indsættelsen i detentionen blev undersøgt af en læge, tydede intet på, at han havde åndedrætsbesvær.

- Lægen spurgte ham, om han havde indtaget stoffer, og svaret var, at han havde taget rohypnoler. Dét fandt man ingen spor af på sygehuset - til gengæld fandt man spor af alt muligt andet, nævner Finn Munk-Sørensen.


Seneste nyt

fra Nordjylland