Ung nordjyde mødte sit store e-sportsidol

Esben Paasch fra Kærby fik lørdag kamp til stregen ved et stort e-sportsstævne i Elgiganten i City Syd.

Det er ikke sådan lige hver dag, at man pludselig står ansigt til ansigt med sit største idol. Men lørdag var det nu alligevel præcis, hvad der skete for Esben Paasch fra Kærby.

Han går til daglig i 6. klasse og er netop rykket op i 3. division i e-sporten Ultimate. Og så ser han meget op til verdensmesteren i FIFA, Mohamed Al-Bacha fra holdet Tricked.

Så meget, at det gjorde den unge teenager ualmindeligt nervøs lørdag formiddag, lige før han skulle møde verdensmesteren i sit livs FIFA-kamp ved et stort e-sportsstævne i Elgiganten i City Syd.

- Jeg er mega nervøs. I går, da jeg fik det at vide, der stod jeg og hoppede i hele huset, sagde Esben Paasch før kampen, som han forudså, at han ville tabe med omtrent 1-12.

I et forsøg på at holde e-sportsstjernen på så få scoringer som muligt i kampen besluttede Esben Paasch at spille i en smal formation og sende sit holds stjerne, Christian Ronaldo for Real Madrid, på toppen.

Selv om Mohamed Al-Bacha hurtigt kom foran i kampen, men mente alligevel, at hans unge modstander spillede godt. Derfor blev det også kun til et knebent nederlag for nordjyden, som måtte se sin målmand passeret to gange. 

- Det er jeg meget stolt af. Det var fedt. Jeg havde regnet med at få fuldstændig smæk, men det følte jeg ikke, jeg fik, sagde Esben Paasch med blussende kinder, da det hele var overstået. 

En dreng fra Aalborg-bydelen Kærby fik sig noget af en oplevelse, da han i dag mødte op til et stort e-sportsstævne i Elgiganten i City Syd.

Seneste nyt

fra Nordjylland