Unge bruger ferien på biblen

En gruppe unge har sagt nej til alkohol og Ung Camp og goddag til biblen og socialt samvær

Syv dage fyldt med indhold både fagligt og socialt. Sådan lyder opskriften på Hadsund Bibelcamping. Og blandt de 350 deltagere er en stor gruppe unge.

- I det daglige kan det være svært at finde andre der interesserer sig for kristendommen på min alder. Her skal jeg ikke være bange for at vise min tro overfor dem på min alder, så det er på en måde afslappende at være her, siger Mia Reckweg på 18 år.

Alkohol er ikke en del af indholdet på bibelcamping, men det er for en af de unge deltagere faktisk helt fint.

- Det gør at man er mere nærværende. Vores uge her er nok ikke så meget anderledes, vi sidder og snakker til langt ud på natten, men vi drikker bare kaffe i stedet for, fortæller Regina Sørensen på 19.

Den står på både hoppeborg, badetur, fodbold og musik, så alt i alt er forskellen fra en almindelig campingplads ikke den store. Alligevel mener lejrchefen fortsat, at det kristne element har sin ret.

- De unge kan bruge kristendommen som en basis. Der er så mange ting i deres verden der kan falde sammen eller pludselig være væk. Her kan de så bruge deres tro til at have et fast holdepunkt, noget der altid vil være der, siger Finn Larsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland