Unge med på råd

 Unge med på råd

I forbindelse med udviklingen af den kommunale ungdomspolitik går politikere og erhvervsfolk fra Mariagerfjord Kommune nu aktivt i dialog med ungdommen.

Den 12. november samles 200 unge fra 15-25 år på Kulturcenteret i Hadsund til en udviklingsdag om ungdomslivet i Mariagerfjord Kommune.

Styregruppen bag udvikling af ungdomspolitikken i Mariagerfjord Kommune står bag arrangementet, hvor ledende politikere og erhvervsfolk fra hele Mariagerfjord området tropper op for at lytte til de unges ideer og forslag. Formålet er, at lade dem høre hvad de unge mener og opstille inspirerende perspektiver og ideer til forandring.

- Det er de unge, der tegner fremtiden for Mariagerfjord Kommune. Vi skal se fremad og fokusere på udvikling, og derfor er det vigtigt, at vi tager de unge seriøst, udtaler udviklingskonsulent ved Mariagerfjord Kommune Marie Garsdal Brøsted i en pressemeddelelse.

De unge vil blive bedt om at tage stilling til emner som sundhed, god uddannelse, demokrati i kommunen, fritidsaktiviteter, ungdomshus, events i kommunen og meget andet. Formålet er at afdække, hvad de unge forstår ved en god kommune.

- Vi er klar over, at mange unge trækkes væk fra kommunen af uddannelse, arbejde eller lokket af livet i de større byer. Derfor vil vi udvikle kommunen, så vi kan holde på den næste generation eller få dem til at vende tilbage til kommunen efter endt uddannelse, fortsætter Marie Garsdal Brøsted.


Seneste nyt

fra Nordjylland