Ups! Nordjysk tankstation byttede rundt på benzin og diesel

Ombytningen har givet motorproblemer for flere bilister. Se her, om du er en af de ramte

Hvis din bil har hostet og hakket lidt den seneste uge, så kan det måske være, fordi du har fået benzin på i stedet for diesel.

OK-tankstationen på Frederikshavnsvej 31 i Hjørring har ved en fejl fået hældt benzin blyfri 95 ned i diesel-tanken.

Uheldet skete mandag 15. januar, men fejlen blev først opdaget søndag 21. januar. Umiddelbart efter valgte OK-tankstationen helt at lukke, indtil fejlen er udbedret.

Fejlen berører kun kunder, der har tanket diesel på stationen i perioden. Det drejer sig om 445 tankninger.

 

To kunder opdagede fejlen

Den uheldige forveksling af benzin og diesel blev opdaget, da to kunder uafhængigt af hinanden ringede ind til OK. De havde været på værksted med motorproblemer, hvor det blev opdaget, at der var benzin i deres dieselmotorer.

- Så begyndte vi at undersøge sagen og fandt ud af, at en chauffør var kommet til at læsse benzin på dieseltanken. Det sker heldigvis sjældent, og vi var hurtigt ude og ringe til de berørte kunder, vi kunne spore og har telefonnummer på, oplyser pressechef i OK, Rasmus Boserup.

Ifølge Pressechefen har der været 445 tankninger siden sammenblandingen. Af dem har 119 afregnet med eget betalingskort, kontant eller med MobilePay, og disse kunder kan OK ikke spore. Her lyder opfordringen:

- Ring endelig til os, hvis du får problemer med motoren efter en dieseltankning i den pågældende uge. Så påtager vi os naturligvis værkstedsregningen, såfremt problemet kan relateres til produktblandingen, lover pressechef i OK, Rasmus Boserup.

OK kan kontaktes på telefon 89 32 22 32.

   

 


Seneste nyt

fra Nordjylland