Uroligheder i Mellemøsten rammer Fårup Sommerland

Her skulle der have stået en ny vandrutsjebane. Søren Kragelund beklager ,at forlystelsen nu ikke bliver klar til den 2. juni. Foto: Christell Iversen

Gæsterne i Fårup Sommerland må kigge langt efter parkens nye vandrutsjebane. Uroligheder i Mellemøsten og Nordafrika har nemlig forsinket byggeriet.

Fårup Sommerland skulle have været klar til at præsentere sin nye vandrutsjebane for parkens gæster, når sommerlandets vandland ellers åbner dørene op til en ny sæson den 2. juni. Men det canadiske firma White Water, der skal levere rutsjebanen, kan ikke nå at bygge den færdig inden sæsonen skydes i gang.

Det canadiske firma White Water benytter sig af flere forskellige underleverandører - herunder firmaer i både Cairo og Bahrain. De seneste måneders uroligheder i områderne har imidlertid sat produktionen i bero. Det får nu konsekvenser her i Nordjylland, hvor den nye attraktion i Fårup Sommerland bliver forsinket med cirka en måned.

- De kan selvfølgelig ikke være herrer over, hvad der sker i Mellemøsten, men det må da give den stof til eftertanke om, hvor de laver deres fabrikationer henne i fremtiden, siger Direktør i Fårup Sommerland, Søren Kragelund, om det canadiske firma.

Direktøren for Fårup Sommerland håber, at han kan have rutsjebanen klar til gæsterne fra den 1. juli.

Flere nyheder fra TV2 Nord