Ustoppelige Pirates vinder igen

Ishockeyligaens tophold Aalborg Pirates fortsætter de imponerende resultater. Fredag aften blev det til endnu en sejr, da holdet ude slog Esbjerg.

Med kun et enkelt nederlag i sæsonene 11 første kampe topper ishockeyholdet Aalborg Pirates imponerende og overraskende Metalligaen. Holdets fortsatte den flotte kurs fredag aften, da de på udebane besejrede Esbjerg med hele 6-2.

Aalborg Pirates lagde bedst ud og kom foran 1-0 efter godt fem minutters spil. Inden første periode var slut havde Esbjerg dog vendt den stilling på hovedet og var foran med 2-1.

I anden periode fik aalborgenserne udlignet, og så tog det ellers fart i kampens sidste tyve minutter. I en kamp med ganske mange udvisninger satte Pirates trumf på i kampens sidste seks minutter, hvor det blev til fire scoringer og dermed slutresultatet 6-2.

Aalborg Pirates fører Metalligaen med 29 point. det er syv mere end Odense på andenpladsen og hele ti mere end Rungsted og Frederikshavn, der er nummer tre og fire.

Aalborg Pirates' hidtil eneste nederlag i sæsonen var i øvrigt mod Frederikshavn sidste fredag. Men da de to hold mødtes igen tirsdag aften, tog piraterne revanche.

Frederikshavn White Hawks vandt i øvrigt også deres kamp fredag aften, da de spillede ude mod Herlev.