Utryghed efter skudopgør

Beboerne på Blåkildevej er utrygge, efter to indvandrergrupper mandag aften tonsede sammen. En blev skudt i maven og en snittet med en kniv. Politiet har foreløbig sigtet tre mænd i sagen.

Heidi Louise Andersen er nærmeste beboer til det sted, hvor en 30-årig mand i går blev skudt i maven. Hun hørte råben og larm, men alvoren gik først op for hende, da hun læste tekst-TV.

- Jeg begynder simpelthen at ryste, og så går jeg hen til vinduet, hvor jeg så kan jeg jo bare se alle naboerne, politiet og gul snor. Og så bliver jeg jo faktisk rigtig bange. Der går bare 1000 tanker gennem ens hoved, fortæller Heidi Louise Andersen.

Politiet fik mandag aften anmeldelsen om, at 10-15 indvandrede var oppe at slås. Det endte helt galt, da den ene, en 30-årig mand, blev skudt i maven. Hans tilstand betegnes som kritisk, men stabil. Hele natten og dagen i dag har politiet haft en lang række personer til afhøring. Det har ført til tre sigtelser i sagen

- De to er sigtet for overtrædelse af våbenloven. Den tredje er sigtet for forsøg på manddrab, men nægter sig skyldig i sigtelsen, siger vicepolitiinspektør Torben Jensen fra Nordjyllands Politi.

Politiet ved endnu ikke, hvad der førte til balladen.

- Vores umiddelbare vurdering er, at det ikke har nogen relation til bandekonflikten. Som vi vurderer det, er det nogle interne uenigheder i de indvandrerkredse, der er derude, siger vicepolitiinspektør Torben Jensen.

Borgerne på Blåkildevej er utrygge. Men de vil ikke lade sig skræmme helt væk fra området.

- Vi havde da godt nok lige snakken i går, men det skal ikke være det, der skal skræmme os væk i hvert fald, siger beboer på Blåkildevej, Michael Gammelby.


Seneste nyt

fra Nordjylland