Uventet familiebesøg var millioner værd: Nordjyde fik del i stor Lotto-gevinst

En nordjysk kvinde blev for nylig 3,8 millioner kroner rigere efter, efter hendes forældre i Sønderjylland havde vundet over 11 millioner kroner i Lotto.

Når det regner på præsten, drypper det på degnen.

Sådan lyder et gammelt mundhed, og for en nordjysk kvinde og hendes familie skulle det i den grad vise sig at være sandt.

For da hendes forældre, som bor i Aabenraa, for et par uger siden blev de heldige vindere af lige godt 11 millioner Lotto-kroner, valgte de at dele dem med deres to børn og disses familier. Dermed blev det til cirka 3,8 millioner kroner til hvert par.

Og forældrene tog dagen efter den spændende Lotto-trækning selv turen hele vejen til et ikke nærmere specificeret sted i Nordjylland for at dele de gode nyheder med deres datter og svigersøn, som har små børn.

- De blev meget rørte. Det er klart, når man har små børn, at alting kan blive noget nemmere med nogle millioner i banken. Det giver bare nogle helt andre muligheder, fortæller forældrene, der er i 70'erne begge to.

Parret har spillet Lotto fast hver uge i mange år, altid med de samme tal. Denne gang var der så altså gevinst, selv om de ikke helt fik spillet på samme måde, som de plejer.

- Det var altså virkelig heldigt. Vi plejer at forny en kupon med faste tal uge efter uge og samtidig købe en lynlotto for den ekstra spænding. Men det glemte jeg lige den uge og fik kun købt en lynlotto. Men den var der altså held ved, lyder det fra vinderparret.


Seneste nyt

fra Nordjylland