V-politiker: Spidskandidat er inkompetent

Ole B. Sørensen, der ikke blev genvalgt, kritiserer partiets nye frontfigur i regionsrådet.

Venstre fik ikke væltet socialdemokraten Ulla Astman som regionsrådsformand i tirsdags.

Og nederlaget har Venstre-politikeren Ole B. Sørensen en klar mening om. Han kalder sin kollega Jess V. Laursen, der var Venstres spidskandidat til regionsrådsvalget, for inkompetent.

- Af alle de valg jeg har været igennem, har vores spidskandidat denne gang, været den mest inkompetente spidskandidat jeg har oplevet. Sjældent finder man en spidskandidat med så manglende forståelse for det politiske arbejde, politiske spil og grundlæggende kendskab til den politiske organisation, han gerne ville være leder af. Det har været rystende og til tider meget pinligt, skriver Ole B. Sørensen på sin facebook-profil.

Desuden er Ole B. Sørensen skuffet og irriteret over, at han ikke selv blev udpeget som spidskandidat eller fik vist vælgerne sine kvaliteter som politiker.

- Jeg forlader ikke det politiske arbejde med bitterhed. Nærmere en skuffelse og irritation.

- En skuffelse, der især har været der siden oktober 2012, hvor det lige netop ikke lykkedes mig, at blive valgt som Venstres spidskandidat til regionsrådsvalget. En skuffelse der fortsat gør ondt, når politiske kollegaer fra eget og andre partier gentagne gange de sidste 13 måneder har sagt til mig, "at Venstre var godt dum, at de ikke valgte dig. Havde venstre gjort det, så havde I haft en reel chance for at vinde valget," skriver Ole B. Sørensen på sin Facebook.


Seneste nyt

fra Nordjylland