V-politiker vil sende p-vagter til udlandet

Inspiration fra udlandet skal vende utilfredshed med parkeringskontrol.

Venstres Kristian Andersen har fået flere klager fra medborgere, der, som han, er utilfredse med Aalborg Kommunes parkeringskontrol. Derfor opfordrer han nu kommunen og borgmester Henning G. Jensen til at kigge mod udlandet for at se, hvordan parkeringskontrol ifølge ham bør være.

- Borgmesteren burde tage til udlandet og lære om p-kontrol, og at drive p-kontrol. Det kan nemlig gøres med et smil og med ydmyghed, så det styrker Aalborg og giver borgere, erhvervsliv og turister oplevelsen af, at vi er en åben og attraktiv by, der hellere end gerne byder folk inden for, siger Kristian Andersen.

TV2/NORD bragte tidligere på sommeren flere eksempler på, at der blandt aalborgensere er utilfredshed med Parkeringskontrol Nord, som blev kritiseret for at udstede bøder, der hverken var berettigede eller retfærdige. Kristian Andersen tilslutter sig koret af kritikkere, og han håber, at Aalborg vil se mod udlandet, hvor han mener, der er større overbærenhed og flere smil.

- P-kontrol skal opleves som en rimelig service, der får byen til at fungere til alles bedste i modsætning til, hvad der sker i Aalborg i dag, siger Kristian Andersen.


Seneste nyt

fra Nordjylland