Våben fundet: Affyrede skud efter chikanekørsel

Politiet fandt en pistol efter fredagens skyderi og biljagt i Nørresundby.

En er stadig anholdt efter fredagens skyderi i Nørresundby.

Chikanekørsel mellem førerne af to biler igennem Nørresundby udviklede sig fredag eftermiddag dramatisk, da en af de involverede trak en pistol og affyrede skud på Hjørringvej. En efterfølgende biljagt endte med, at begge biler kørte galt i nærheden af Hells Angels klubhus i Nørresundby, og de involverede flygtede alle fra stedet.

Efterfølgende blev fire personer anholdt, og under politets efterforskning fandt de frem til en pistol, der kan have været brugt i forbindelse med skyderiet. En af de anholdte sidder stadig fængslet, og bliver fremstillet i et grundlovsforhør i løbet af lørdag. De resterende tre er løsladt igen.

I forbindelse med skyderiet og biljagten fredag afspærrede politiet i en periode et større område ved krydset Østerbrogade - Sankt Peders Gade i Nørresundby.

Politet var i første omgang tilbageholdende med at fortælle om baggrunde for skyderiet, da man ville afklare en eventuel sammenhæng til rocker-bandemiljøet før man meldte noget ud. Det er der dog ikke noget der tyder på. Det fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Jes Faldberg til TV2/Nord.

Fire personer er fredag aften blevet anholdt i Nørresundby. Ved 17-tiden fik Nordjyllands Politi en anmeldelse om det, politiet kalder en mulig skudafgivelse nær Hjørringvej, mens de kort derefter fik en anmeldelse om et færdselsuheld. Derfor har de hele eftermiddagen og aftenen fredag være talstærkt til stede, ligesom de har afspærret et større område ved kryset 

Der var ingen tilskadekomne i forbindelse med skyderiet eller det efterfølgende uheld.

Flere nyheder fra TV2 Nord