Værtshuse lukker FCK-fans ude

02:30

Foto: Bruno Stagsted

1 af 2

FCK-fans er nu tilsyneladende totalt bandlyst fra Aalborgs værtshuse.

Tidligere har samtlige værtshuse i Jomfru Ane Gade og en stribe andre udskænkningssteder sagt fra, og i  forbindelse med søndagens balladekamp mellem AaB og FC København kom også  The Irish House i Østerågade på nej-listen.

Indehaver Jerome Lacarriere havde ellers aftalt med Nordjyllands Politi, at FCK-fansene måtte være på The Irish House i timerne op til kampen. Men natten til søndag fik han kolde fødder.

- Vi talte i løbet af fredag og lørdag med vores kollega på John Bull Pub på den anden side af gaden, og han viste os billeder af, hvordan FCK-fansene tidligere har  hærget derovre. Jeg tænkte længe over det, og ved 4-tiden natten til søndag sendte jeg så en sms til politiet og sagde, at jeg alligevel ikke ville, fortæller Jerome Lacarriere.

I de tidlige morgentimer var han i kontakt med politiet, som ifølge restauratøren endte med at have fuld forståelse for hans beslutning.

- Vi havde selvfølgelig planlagt kun at servere i plastickrus og at fjerne alt det, der let kunne smadres - for eksempel et spejl, som koster 100.000 kroner. Men i sidste ende ville vi altså helst være helt fri - og efter at have set billederne af hærværket ude på Aalborg Stadion er jeg virkelig glad for den beslutning, konstaterer Jerome Lacarriere.

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord