Vagter fik mistanke allerede torsdag

Vagterne ved festen, hvor to mænd fredag aften blev tilbageholdt for at udgive sig for at være civilbetjente, havde allerede mistanke om, at de to mænd ikke havde rent mel i posen, da de allerede besøgte festen torsdag aften.

To falske civilbetjente blev fredag aften pågrebet af vagterne til en fest for unge til Dana Cup i Hjørring. De havde skaffet sig adgang til festen ved at vise falske politiskilte, men vagterne fattede mistanke og fangede de falske betjente, efter de prøvede at stikke af.

To af vagterne, Heino og Kasper, som ikke ønsker at få oplyst deres efternavne, fortæller til TV2/Nord, at vagterne allerede fik mistanke om, at de to mænd ikke var rigtige betjente torsdag aften. Her besøgte de nemlig også festen.

Men da lokalpolitiet pludselig dukkede op torsdag aften, og ikke kunne bekræfte over for vagterne, at de to civilbetjente på stedet var deres kolleger, så begyndte vagterne at undre sig. Men på det tidspunkt var de falske betjente allerede smuttet fra festen.

De to mænd kom dog igen, men denne gang havde vagterne en plan klar til, hvordan de skulle tilbageholde de to mænd, hvis de kom igen. Det lykkedes dog de falske betjente, at stikke af, da de blev konfronteret.

Derfor satte ti vagter efter dem, da de løb over en mark og gennem et mindre skovområde. Men omkring en kilometer væk fra festteltet lykkedes det at indhente den ene af dem.

- Da jeg så kommer op på siden af ham, der kunne han godt se, at løbet det var kørt. Så der lagde han sig ned, siger Heino, en af vagterne, til TV2/Nord.

Da den ene af de falske civilbetjente blev fanget besluttede den anden mand sig for også at droppe flugten, og kort efter blev de anholdt.

Det er endnu uvist, hvorfor de to mænd udgav sig for at være betjente.


Seneste nyt

fra Nordjylland