Valgren tæt på førstepladsen i Amstel Gold Race

Thy-boen Michael Valgren cyklede sig til en imponerende andenplads ved Amstel Gold Race 2016.

Michael Valgren cyklede sig søndag til en andenplads i Amstel Gold Race 2016. Der var en tæt kamp mellem Michael Valgren (Team Tinkoff) og italieneren Enrico Gasparotto (Wanty-Groupe Gobert) før målstregen. De to ryttere angreb som de eneste på den sidste stigning inden målstregen, men italieneren overhalede danskeren i den sidste afgørende spurt.

Løbet startede ud i et voldsomt tempo, og først efter 33 af løbets 258 kilometer lykkedes det for et udbrud at slippe afsted, skriver Limfjord Update. 

Det 11 mand store udbrud fik opbygget et forspring, der på sit højeste var fem minutter. Udbruddet blev med 14 kilometer tilbage hentet på vej op af Cauberg-stigningen, som rytterne skulle passere hele fire gange. 

Otte kilometer før mål åbnede først Roman Kreuziger (Tinkoff) og senere Tim Wellens (Lotto Soudal) finalen med hidsige angreb. Feltet indhentede dog hurtigt udbryderne. 

Afslutningen bød på angreb fra Valgren og Gasparotto, der holdt et lille forspring hele vejen til målstregen. Gasparotto viste her som den hurtigste mand på dagen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland