Vandaler satte ild til campingplads i Aalestrup

Aldrig før har drengestregerne i Bevægelseshaven i Aalestrup været så slemme, som de blev det natten til mandag. Sagen er nu meldt til politiet.

Det er langt fra første gang, Bevægelsesparken og campingpladsen i Aalestrup oplever problemer med vandaler. Men det er første gang, de er gået så grundigt til værks, som de gjorde natten til mandag.

To afbrændte skraldespande, gynger dækket af gul spraymaling og en gammel campingvogn, der nu bare er en rygende bunke skrot. 

Det var det syn, der mødte Lene Christensen, da hun mødte på arbejde mandag morgen. Hun er forpagter af Rosenparkens Pavillon og campingpladsen.

- Det er en træls omgang at møde til, og det er første gang, det har været så voldsomt. Jeg er lige ved at tro, at de knægte, der må have været på spil, selv er blevet overraskede over det, siger Lene Christensen.

Den nu afbrændte campingvogn tilhørte campingpladsen og var - som Lene Christensen udtrykker det - heldigvis gammel og stort set værdiløs.

- Til gengæld var den fuld af nye ting. Men jeg kan da godt blive lidt glad for, at vi havde fået de vogne på pladsen fjernet. Det her var den eneste, der stod tilbage, siger Lene Christensen.

Hun har en klar formodning om, at det er de samme knægte, der før har været på spil i Bevægelsesparken lige ved siden af campingpladsen, som også står bag denne omgang hærværk.

- Men vi går ikke selv videre med det. Vi har meldt sagen til politiet, og så må de tage ud og snakke med drengene, siger hun.

Hos Nærpolitiet i Himmerland fortæller politikommissær Jørn Nielsen, at der er oprettet en hærværkssag. Men meget mere kan politiet ikke gøre i sagen.

- Vi har ikke nogen spor at gå efter, der kan lede os i retning af gerningsmanden eller -mændene. Og vi kommer heller ikke til at sætte flere patruljevogne ind, siger Jørn Nielsen.

Til gengæld hører han meget gerne fra folk, der ved noget eller har set noget mistænkeligt på campingpladsen natten til mandag. Man kan ringe på telefon 114.


Seneste nyt

fra Nordjylland