Var det noget med en færge?

Et noget usædvanligt tilbud flyder rundt i Aalborg Havn. For et par millioner kroner kan du blive den lykkelige ejer af din egen færge.

Den gamle og for længst pensionerede færge 'Plagen' ligger til kajs i det centrale Aalborg. Og nu er den til salg for 2.750.000 kroner. 

For de penge, og hvis man vil lave arrangementer med offentlig adgang, kan den knap 30 meter lange færge blive liggende på sin plads. 

Færgen består af både øvre og nedre dæk, og der er både multirum, køkken, kontor, toilet og bad - og adgang til to terrasser og det oprindelige styrhus. I færgens to store rum er der plads til henholdsvis 50 og 149 personer, så der kan godt holdes store arrangementer. 

Det er Janni Toft og hendes kæreste, Jakob, der købte færgen på en auktion og har sat færgen i stand.

- Færgen har været en stor del af mit liv de sidste fem år. Vi har lavet en række arrangementer i vores forening, men flere af os har fået børn og ikke har tid til at lave de arrangementer, vi gerne vil, siger Janni Toft. 

Færgen er bygget på Mors i 1958 og var en del af en hel flåde af færger, der sejlede biler og passagerer over Limfjorden. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland