Mand varetægtsfængslet for knivstikkeri ved masseslagsmål

En mand fra lokalområdet i Fjerritslev er blevet varetægtsfængslet. Han er sigtet for vold af særlig grov karakter efter et masseslagsmål i byen. I alt kom seks personer tilskade ved slagsmålet.

Hvad der skulle have været en hyggelig aften i byen på Café Asbjørn i Fjerritslev endte blodigt, da over tyve personer røg i totterne på hinanden i et stort masseslagsmål natten til søndag.

Kort før klokken tre natten til søndag fik politiet flere anmeldelser om, at der var slåskamp, og at det involverede en kniv. 

- Det har været voldsomt i nat. Én ting er, at der er værtshusslagsmål, men det er meget sjældent, vi ser, at man bruger knive. Så det er i den alvorlige ende, siger Henrik Beck, vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Politiet afspærrede søndag morgen området.

Fem lokale anholdt

Da TV2 Nord var i Fjerritslev søndag formiddag, var det tydeligt, at nattens begivenhed er det helt store samtaleemne. Mange havde hørt larm fra slagsmålet - blandt andet Christian Gaston Hansen.

- Jeg hørte, folk stod og råbte og skreg herude. Så luftede jeg hunden, og så kunne jeg høre, at der var nogen der var blevet stukket med kniv i halsen og i ansigtet, siger han.

quote - Det har været voldsomt i nat. Én ting er, at der er værtshus-slagsmål, men det er meget sjældent, vi ser, at man bruger knive.

Henrik Beck, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Seks personer blev kørt på Aalborg Universitetshospital - flere med knivstik - og kort før klokken fem søndag morgen anholdt politiet fem mænd fra lokalområdet i alderen 29 til 46 år. En af de anholdte er samtidig blandt de tilskadekomne.

Det var flere tip, der ledte politiet frem til en lejlighed, hvor de fem personer opholdt sig. Her blev de anholdt.

En mand varetægtsfænglset

En af de anholdte blev søndag klokken 20 varetægtsfængslet i fire uger efter et grundlovsforhør ved Retten i Hjørring.

- Det var kun muligt at fremstille én mand i grundlovsforhør. Det skete for lukkede døre. Han blev varetægstfængslet, og han kærede ikke afgørelsen, siger Jette Rubien, senioranklager ved Nordjyllands Politi.

 

Forsvarer Jens Bech tror ikke på, at den sigtede har gjort det, han er varetægtsfængslet for - nemlig udøvet vold af særlig grov karakter.

- Min klient siger, at han har været på gerningsstedet, og at der har været et kæmpe slagsmål mellem tre grupper, og at han var i den ene gruppe. Men han nægter sig skyldig i grov vold, siger forsvareren.

Alle de sårede er uden for livsfare. 

Masseslagsmål i Fjerritslev i nat, hvor seks personer måtte køres på sygehuset med knivstik. Fem personer fra lokalområdet er anholdt i sagen.

Seneste nyt

fra Nordjylland