Varmen stiger bilister til hovedet: Politiet uddeler bøder ved Friluftsbad

Der er lørdag eftermiddag det, som politiet selv betegner som absolut parkeringskaos på Skydebanevej i Aalborg, og årsagen er den simple: det er varmt, og mange vil i Friluftsbadet.

Mange bilister parkerer groft sagt, ligesom det passer dem i området omkring Skydebanevej i Aalborg. Men det går ikke, og derfor er politiet rykket ud for at forsøge at skabe orden. Der er opstået et sandt parkeringskaos som følge af, at rigtigt mange vil køles ned i vandet i Friluftsbadet.

Nu er politiet der også - og med sig har politet bødeblokken - og der bliver lørdag eftermiddag delt en del girokort ud, det oplyser vagtchef hos Nordjyllands Politi, Karsten Højrup Kristensen.

- Vi får meldinger om, at bybusserne ikke kan komme til at holde og sætte passagerer af på holdepladsen, fordi der holder biler alle steder, siger Karsten Højrup Kristensen, som samtidig sender en opfordring til bilister om at tænke sig om, inden man smider bilen hvor som helst.

Det kan godt være, at varmen er steget bilister til hovedet, og man således bare tænker på at komme afsted og blive kølet ned, men sådan en dukkert kan snildt koste 510 kroner, hvis man parkerer ulovligt og får sig en hilsen fra politiet i form af et girokort.


Seneste nyt

fra Nordjylland