VEB er klar til semifinale efter dramatisk kamp

VEB-parret Lasse Mølhede og Maria Helsbøl har vundet den sidste kamp inden DM-semifinalen.

I fredagens DM-kvartfinale vandt parret Lasse Mølhede og Maria Helsbøl fra Vendsyssel Elite Badminton (VEB) over de stærke modstandere Mai Surrow og Mikkel Mikkelsen fra Værløse. Nu er de klar til semifinalen.

Det blev en kamp, hvor dommeren havde en afgørende rolle, og hvor begge par leverede masser af godt spil.

VEB-parret vandt det første sæt med 21/19 efter et comeback fra 12-18. Det andet sæt var under stor indflydelse af dommeren, der dømte en bold inde, da VEB-parret selv mente, de havde reduceret. Derfor blev det Værløse-parret, der løb med sejren i andet sæt på 21/16.

Det tredje sæt bød på mere drama, da Mølhede og Helsbøl igen følte sig uretfærdigt dømt af linjedommeren, og kom bagud 15/17 og 16/18. De udlignede til 19/19, hvorefter det nu var Værløse-parrets tur til at være uenig med dommeren, da Mai Surrow med vilje lod en bold falde, da de ikke var klar. Her fik Mølhede og Helsbøl pointet, og da Helsbøl servede lod Mikkelsen bolden falde - muligvis i protest mod den tidligere hendelse.

Bolden blev dog spillet om, og kampen endte med en definitiv sejr til VEB.