VEB trak herredouble - og tabte

Vendsyssel Elite Badminton måtte tage tomhændede hjem fra Sjælland. Holdet turde alligevel ikke gøre alvor af truslen om at gå imod Badmintonforbundet i sag om antallet af udenlandske spillere.

VEB havde ellers meldt ud, at de ville stille med fire udlændinge i tirsdagens kamp ude mod Skovshoved. På trods af, at der lige nu verserer en sag om nordjydernes hollandske spiller Eric Pang.

VEB mener nemlig at de har retten på deres side, når de hæver at forbundet har accepteret at Pang tæller som dansker - men den tolkning har forbundet selv trukket tilbage igen.

Og i protest mod det, havde VEB altså inden tirsdagens opgør valgt at stille med fire udlændinge - inklusive Pang - men den beslutning blev lavet om inden kampen i SKovehoved, og dermed stillede holdet uden herredouble.

- Vi har snakket i telefon med forbundet og andre hele dagen. Og vi blev nok lidt kyllinger til sidst. Vi vil ikke provokere forbundet og valgte at trække vores herredouble, hvor vores kroat Zvonimir Durkinjak skulle havde spillet. Det var en kamp, vi nok alligevel havde tabt, siger VEBs pressechef Michael Frederiksen til nordjyske.dk.


Seneste nyt

fra Nordjylland