VEB vandt: Nu venter gyserafslutning torsdag

Tirsdag aften lykkedes det for første gang i denne sæson at tage alle tre point da Vendsyssel Elite badminton vandt 5.1 over Aarhus AB.

- Det var en befrielse og skønt, at alle spillerede præsterede i samme kamp. Sejren giver os masser af selvtillid inden kampen på torsdag mod Højbjerg.

Sådan lyder det fra Vendsyssel Elite Badmintons spillende træner Camilla Sørensen efter det tirsdag aften lykkedes for nordjyderne at vinde 5-1 over Aarhus AB på hjemmebane.

Med sejren, der er den  fjerde for nordjyderne i denne sæson - og første gang det lykkes at tage alle tre point - lever håbet om en plads i slutspillet stadig. Nordjyderne har - ligesom tre andre hold - ni point mens Gentofte er alene i bunden af tabellen med syv point. Solrød ligger lige over med 10 point. To af disse seks hold skal spille nedrykningsspil mens de fire andre skal videre til kvartfinalerne. En gyser, der afgøres torsdag når VEB møder Højbjerg.

- Det bliver forbudt for børn på torsdag, men vores opgave er at vinde i Højbjerg. Det kan vi, og det skal vi gøre ved at fokusere 100 procent på de seks kampe i Højbjerg og ikke de andre holdkampe samme aften, siger VEB-træner Morten Olsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland