Pokaloverraskelse: Vejgaard BK sejrer over superligaholdet Hobro IK

2. divisionsholdet Vejgaard BK sejrede overraskende over superligaholdet Hobro IK her til aften.

Det var overraskelse, da 2. divisionsholdet Vejgaard BK her til aften vandt 2-1 over superligaholdet Hobro IK på hjemmebanen Soffy Road.

Det var forventet, at Hobro IK ville snuppe sejren, og det så det da også ud til lige efter kampstart.

Tre minutter inde i kampen scorer Hobro IK og bringer sig foran med 1-0, men Vejgaard BK svarer hurtigt igen. Allerede efter 12 minutters spil udligner Vejgaard meget overraskende til 1-1.

Spekulationerne om en pokaloverraskelse begyndte, da Vejgaard udlignede til 1-1, og den blev yderligere forstærket, da Vejgaard bragte sig foran til 2-1 i det 28. minut.

Anden halvleg bød ikke på mål fra hverken Hobro eller Vejgaard, og derfor kunne Vejgaard BK gå fra banen med en flot sejr.

Og, der var da også stor jubel at spore hos spillerne fra Vejgaard BK efter kampen, da TV2 Nords journalist Jesper Bo Winther fangede holdet i omklædningsrummet til sejrsjubel.

Næste pokalbrag finder sted d. 11. september, hvor AaB møder Nørresundby.