Vejret: Opklaringer søndag, men regn igen mandag

Efter en meget våd lørdag, venter en relativt tør søndag inden det våde vejr vender tilbage mandag.

Efter sådan et vejr som Nordjylland har oplevet lørdag, kunne man håbe at vejrguderne ville forbarme sig og lade landsdelen indhylde i solskin og sommerlige temperaturer. Men ak. Har du sådanne håb, har TV 2 Vejret nedslående nyheder.

Godt nok bliver søndag ikke så våd en dag. Det klarer lidt op, og vinden, der fra morgenstunden kan være frisk til hård - kuling omkring Jammerbugten - aftager og temperaturerne ender på 15-16 grader. Der vil stadig være byger, men jo længere hen på dagen, vi kommer des større er chancerne for tørvejr og solen kan faktisk også titte frem.

Den nye uge bliver til gengæld en kedelig omgang.

Mandag bliver der sendt fronter gennem Nordsøen, som rammer Nordjylland i løbet af dagen. Det bliver en våd dag, men det er formentlig først sidst på dagen, så skal du ud, så gør det fra morgenstunden.

Tirsdag bliver formentlig den bedste af de kommende dage. Her kan man nyde solen, og trække ind i tørvejr når der kommer en byge forbi.

Onsdag og torsdag er der nye fronter med lavtryk, der kommer ind fra vest med ustadigt vejr, og alt i alt går vi en uge i møde, hvor man skal lede lidt efter solen.


Seneste nyt

fra Nordjylland