Vendsyssel FF efter overraskende fratrædelse: - Livet går videre

01:20

I Vendsyssel FF skal trænere og spillere vænne sig til tanken om en ny sportsdirektør, efter Mogens Krogh har meddelt, at han stopper.

Det kom som noget af en overraskelse, da 54-årige Mogens Krogh den 10. oktober meldte ud, at han fratræder sin stilling som sportsdirektør ved Vendsyssel FF fra slutningen af oktober.

Den tidligere landsholdsmålmand, som kom til klubben i juni 2017, stopper af personlige årsager.

- Det har selvfølgelig ikke været nogen nem beslutning. Jeg har været glad for mit arbejde, og har arbejdet sammen med en masse fantastiske mennesker omkring holdet og klubben, sagde Mogens Krogh til TV2 Nord dagen efter, han havde offentliggjort sit valg.

Læs også Sportsdirektør stopper ved Vendsyssel FF

Træner Jens Bethel Askou er berørt over at miste Mogens Krogh. Udmeldingen fra sportsdirektøren har dog ikke betydet uro i klubben, lyder det fra træneren.

- Det er taget i fred og fordragelighed, så det har ikke skabt det store drama, siger Jens Bethel Askou.

Han vælger at fokusere på, hvordan klubben kommer bedst videre. Vendsyssel FF ligger lige nu næstsidst i Superligaen, så der er nok at kæmpe om, når klubben møder Horsens på hjemmebane søndag.

- Livet går videre for alle i og omkring klubben – også for Mogens. Jeg håber, at han får det rigtig godt der, hvor han skal være fremover, siger Jens Bethel Askou.

Kampen mellem Vendsyssel FF og Horsens spilles søndag klokken 12 og kan ses på TV3 Max.

Flere nyheder fra TV2 Nord