Sommerferien må vente: Vendsyssel FF fik uafgjort mod Horsens

Skuffelsen var stor for spillerne fra Vendsyssel FF, da kampen mod Horsens blev fløjtet af.

Det var en trykket stemning, der herskede i Vendsyssel FF’s lejr i dag efter udebanekampen på Casa Arena mod AC Horsens.

- Det er godt nok tungt, det er rigtig tungt. Jeg synes, vi gør mange ting rigtige, og alt det, vi har snakket om inden, men deres mål er jo bare dårligt arbejde af os. Det er lidt irriterende, men det gør jo i realiteten ikke den store forskel, for vi skulle jo have scoret to mål, lød det fra Vendsyssel FF’s målmand, Nicolai Flø.

Kampen endte 1-1, men Vendsyssel FF skulle vinde med to mål for at slå AC Horsens, der i sidste nedrykningskamp vandt 1-0 over Vendsyssel.

Kampens første mål blev scoret efter 35 minutter af Horsens-spilleren Michael Lumb. I 82. minut udlignede Vendsyssels forsvarsspiller Søren Henriksen til 1-1. Desværre var målet ikke nok for Vendsyssel, og da kampen blev fløjtet af, var det kun AC Horsens, der kunne gå på sommerferie.

Vendsyssel FF skal nu spille mod det 1. divisionshold, der ender på tredjepladsen.

- Det er mega skuffende lige nu, men jeg synes også, at der har været en god og realistisk stemning i klubben om, at vi kunne ende i den situation, så vi tager det jo som det kommer. Vi var også i situationen sidste år, så jeg er sikker på, at vi nok skal klare den, siger Nicolai Flø.

Se interview med Vendsyssel FF's målmand, Nicolai Flø.

Seneste nyt

fra Nordjylland