Vendsyssel FF forlænger med færøsk profil

Hallur Hansson har fået sin kontrakt med Vendsyssel FF forlænget til sommeren 2018.

Selvom der egentlig var længe til at Vendyssel FF og midtbaneprofilen Hallur Hansson skulle sætte sig ned og tale om fremtiden, har de allerede gjort det, og med halvandet år tilbage af færingens kontrakt er den nu blevet forlænget med et år, så den løber til sommeren 2018.

Den 23-årige færing, der kom til Vendsyssel i vinterpausen mellem 2014 og 2015 fra svenske Gøta og har i sin tid i Hjørring været fast mand på holdet, og overvintrer nu øverst på topscorerlisten i 1. division. Holdet overvintrer på andenpladsen i tabellen og ligger dermed til oprykning til Superligaen.

- Hallur er kun blevet stærkere, siden han kom herop for et år siden, hvor han stadigvæk havde sit gennembrud til gode. Det synes vi, at han har fået nu, hvor han har spillet et fornemt efterår og har tiltrukket sig manges opmærksomhed. Vi mener dog også, at han har endnu mere at give af. Det hænger blandt andet sammen med, at han stadigvæk er ung og samtidig har en fortrinlig indstilling, hvor han stiller usædvanligt store krav til sig selv. Den slags spillere kan man ikke få for mange af, siger sportschef i Vendsyssel FF Jacob Krüger.

Hallur Hansson er desuden fast mand på det færøske landshold.


Seneste nyt

fra Nordjylland