Inden skæbnekampe: Vendsyssel FF fyrer trænerteamet

Efter et skuffende forår har Vendsyssel FF valgt at stoppe samarbejdet med både chef- og assistenttræner.

Søndag eftermiddag gik Vendsyssel FF af banen mod Horsens med et samlet nederlag på 2-1. Derfor skal nordjyderne nu spille mod et hold fra 1. division i kampen for at overleve i Superligaen. 

Og det resultat har nu fået konsekvenser. Mandag morgen meddeler Vendsyssel FF, at de har valgt at droppe samarbejdet med både cheftræner, Jens Berthel Askou, og assistentræner, Mike Tullberg. 

- Jeg vil gerne takke Jens Berthel og Mike for deres store arbejde i Vendsyssel FF. Vi må konstatere, at foråret ikke har forløbet, som vi havde håbet og ønsket, og konklusionen fra vores side har været, at tiden er den rette til at få friske øjne til at se på tingene, og derfor har vi valgt at afbryde samarbejdet med Jens Berthel og Mike, fortæller Ole Nielsen. 

 

I foråret har Vendsyssel FF kun vundet 1 kamp af 15 mulige. 

Jens Berthel Askou har været cheftræner siden sommeren 2018, hvor han forinden havde været assistenttræner i klubben. 

Vendsyssel FF meddeler, at de forventer at præsenterer cheftrænerens afløser senere mandag. De oplyser allerede nu, at assistentræner bliver Jan Michelsen, der i forvejen har haft en træningsfunktion i klubben. 

Rodet sæson

Der har været gang i svingdøren på administrationsgangene i Vendsyssel FF i løbet af denne sæson. Mogens Krogh startede sæsonen som sportsdirektør i klubben, men han valgt i september at sige sin stilling op. Mogens Krogh havde sidste dag som sportsdirektør den 31. oktober. 

Afløseren blev fundet kort efter, da Glen Riddersholm tiltrådte i stillingen. Det overraskede mange, da Glen Riddersholm ellers kun havde gjort sig som træner. Glen Riddersholm forsikrede dog alle i Vendsyssel FF, at han var færdig som træner og var klar til at hellige sig opgaven som sportsdirektør. 

Det holdt også lidt - men ikke ret længe. For allerede den 18. december meddelte Glen Riddersholm, at han ville opsige sin stilling som sportsdirektør, da han var blevet tilbudt jobbet som cheftræner i SønderjyskE.

1. januar 2019 blev Glen Riddersholm fritstillet fra sin kontrakt, og klubben var igen uden sportsdirektør. 

Denne gang fandt med den nye sportsdirektør lokalt. Valget faldt på Ole Nielsen, der forinden havde erfarings som sportsdirektør både i Superliga-regi, men også hos Aalborgs bedste ischockey mandskab. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland