Vendsyssel FF har fundet deres nye træner

Efter midlertidigt at have haft sportschef Jacob Krüger som cheftræner har Vendsyssel FF nu fundet en afløser på cheftrænderposten.

Vendsyssel FF har, siden man tog afsked med Ove Christensen i slutningen af april, haft sportschef Jacob Krüger.

Krüger og holdet sluttede sæsonen flot af, men missede den oprykning til Superligaen, der i lang tid synes realistisk for hjørring-holdet. På bundlinjen stod der, da sidste kamp var fløjtet af, en rekordhøj pointhødt og en fjerdeplads i 1. division.

Nu skal sportschefen dog overlade trænersædet til en anden og falde tilbage i sin hidtidige funktion, for Vendsyssel har fundet deres nye træner.

Det bliver den 46-årige svensker Joakim Mattson, der på en etårig kontrakt, er hentet til klubben. Han kommer fra Skive IK hvor han i sidste sæson fik debut som cheftræner.

- Vi har været igennem en god og grundig proces, og jeg mener, at vi har fundet en dygtig og meget spændende træner. Joakim har stor erfaring fra store klubber, og jeg tror, at de fleste, der kender ham, vil vide, at han er en meget ambitiøs og ærgerrig træner, udtaler Jacob Krüger i en pressemeddelelse.

Før Matsson blev cheftræner i Skive har han været assistenttræner i Silkeborg, Randers og OB, og det er således en erfaren herre, der i den kommende sæson skal styre VFF-tropperne.

- Vi har fået nogle rigtig gode referencer på ham, og vi tror, at han med sin spillestil og natur kan fortsætte den offensive linje, som vi viste i foråret, ligesom han med al sin erfaring forhåbentlig kan videreudvikle det positive og gode træningsmiljø, som vi har, siger Jacob Krüger.

Hovedpersonen selv udtaler i en pressemeddelse, at han er spændt på sit kommende job.

- Jeg synes, at det er vildt spændende. Det er klart et skridt op ad rangstigen for mig, og jeg synes, at det passer godt i forhold til mine ambitioner. Jeg vil gerne være med, hvor det er rigtig sjovt, og jeg synes, at Vendsyssel igennem længere tid har bevist sig som en stærk klub, og jeg har igennem det seneste år lært, at cheftrænerrollen passer mig godt. Jeg er glad og stolt og glæder mig rigtig meget.

Joakim Mattsson har første arbejdsdag 27. juni. Her indleder Vendsyssel FF forberedelserne til den kommende sæson.


Seneste nyt

fra Nordjylland