Vendsyssel FF henter angriber hos hollandsk liganedrykker

Den nordjyske 1. divisionsklub opruster truppen med 28-årige Ali Messaoud, der kommer på en fri transfer fra hollandske Excelsior.

Vendsyssel FF forbereder sig i øjeblikket på igen at skulle friste en tilværelse som 1. divisionsklub, og i bestræbelserne på at spille med i toppen af landets næstbedste række har nordjyderne forstærket offensiven. 

Vendsyssel FF kan således præsentere 28-årige Ali Messaoud fra Holland på en toårig kontrakt. Ali Messaoud kommer til klubben på en fri transfer fra den hollandske liganedrykker Excelsior.

- Jeg er meget glad for at være her. Jeg havde tilbud fra både hollandske og udenlandske klubber, men jeg havde den rette fornemmelse omkring Vendsyssel, da jeg besøgte klubben første gang.

- Jeg har en rigtig god fornemmelse omkring holdet. Jeg forventer, at vi får en god sæson og kan vende tilbage til Superligaen, for det er der, klubben hører hjemme med de faciliteter, de kan tilbyde,” siger Messaoud.

Forcer i det offensive

Ali Messaoud spillede 30 kampe i den forgangne sæson for Excelsior i den hollandske Æresdivision. Her blev det til syv mål og fem assists. 

- Ali er en kreativ offensiv midtbane, der har sin store styrke på banens sidste tredjedel. Han er dygtig til at komme i feltet som målscorer, i relationerne med sine holdkammerater og til at lave den sidste aflevering. Så vi får en spiller, der kommer til at bidrage meget til vores offensiv, forklarer sportsdirektør i Vendsyssel FF, Ole Nielsen. 

Den 28-årige hollænder har i alt 102 kampe i den hollandske Æresdivision på cv'et, og klubberne tæller AZ Alkmaar, Willem II, FC Vaduz, NEC Nijmegen og senest Excelsior. 

- Samtidig får vi en spiller, der har spillet mange kampe på rigtig højt niveau og lavet syv mål i den forgangne sæson fra 10’er positionen på midtbanen. Vi har store forventninger til, at Ali Messaoud kan være den brik i vores offensiv, der gør, at vi kommer til at være mere farlige og kreativ i den kommende sæson, siger Ole Nielsen.

Messaoud tildeles trøje nummer 19 i Vendsyssel FF.


Seneste nyt

fra Nordjylland