Vendsyssel FF henter FCK-spiller på lejeaftale

Foto: Lone Vad Dam (arkiv)

Mandag forlængede de nordjyske Superliga-bejlere med deres færøske topscorer. Tirsdag har klubben så offentliggjort, at de henter endnu en færing til holdet: FCK-spilleren Brandur Hendriksson.

Vendsyssel FF har tirsdag lavet en aftale med den færøske midtbanespiller Brandur Hendriksson og hans nuværende klub FCK om at den 20-årige Superliga-spiller til foråret skifter tilværelsen i København ud med en tilværelse i Hjørring. Det skriver Vendsyssel FF på deres hjemmeside.

Aftalen gælder for den kommende forårssæson hvor Vendsyssel FF, som det ser ud nu, er alvorlige bejlere til en plads i Superligaen.

- Brandur er en dygtig spiller med et stort potentiale, og han er et rigtigt godt supplement til vores trup. Han har for både F.C. København og det færøske landshold vist, at han kan være med på højt niveau – ikke mindst med sin fornemme sparketeknik. Vi glæder os meget til at byde Brandur velkommen i klubben efter nytår, siger sportschef i Vendsyssel FF Jacob Krüger i en pressemeddelelse.

Brandud Hendriksson er noteret for 16 kampe og tre mål for FCK, men har ikke kunnet tilspille sig en fast plads på holdet. Det er en af årsagerne til, at han nu kommer til Vendsyssel FF.

- Brandur har brug for mere kontinuerlig kamptræning på højt niveau for at fortsætte sin udvikling. Det har været svært at få i den ekstremt hårde konkurrence på hans position i FCK. Derfor er det en optimal løsning for alle parter, at han nu får muligheden hos Vendsyssel, som er et af 1. divisions bedste hold med et stærk setup og et rigtigt godt træningsmiljø. De går sammen et spændende forår i møde, hvorefter planen er, at Brandur vender tilbage til København, siger F.C. Københavns tekniske direktør, Johan Lange, i samme pressemeddelelse.

Flere nyheder fra TV2 Nord