Vendsyssel FF holder fast i toppen trods uafgjort

Der lagt op til en gyser i den sidste runde af fodboldens 1. division, når playoff-kampene om oprykning til Superligaen skal uddeles.

Spændingen stiger så småt i toppen af fodboldens 1. division. Onsdag aften var alle hold i kamp i den 2. sidste runde. Vendsyssel FF lå inden deres kamp mod Nykøbing FC på en 4. plads - a point med Viborg FF, der indtog 3- pladsen, der giver adgang til playoff kampe om oprykning til 1. division.

Det var inden onsdag kun en bedre målscore til Viborg, der skildte de to hold ad i tabellen. Derfor skulle der point på kontoen til Vendsyssel FF, hvis de skulle gå forbi Viborg og få 3. pladsen.

Og det blev til et enkelt point. På hjemmebanen på Vendia Park i Hjørring blev det nemlig til et uafgjort resultat. Spillerne måtte gå i omklædningsrummet med resultatet 1-1.

1-1 resultatet kom i hus, efter nordjyderne kom bagud 0-1 efter 51 minutters spil. Bare to minutter senere udlignede Vendsyssel FF dog, da angriberen Marcus Solberg var på pletten.

Der blev desværre ikke scoret flere mål i kampen, og 1-1 blev derfor kampens resultat og Vendsyssel FF måtte nøjes med 1 point. Heldigvis for nordjyderne fik Viborg FF gummiben i deres kamp, hvor de efter at have været foran hele kampen indkasserede et mål i overtiden. Viborg FF fik derfor også kun et enkelt point.

Det betyder, at Vendsyssel FF inden sidste runde ligger på 4. pladsen med 53 point. På 3. pladsen ligger Viborg FF og med samme pointtal. Derfor skal det hele afgøres i den allersidste runde af 1. division, der afvikles på søndag, hvor alle holdene igen spiller deres kampe samtidig.

Vendsyssel FF spiller den sidste og afgørende kamp i 1. division søndag den 20 maj på udebane mod FC Fredericia.