Vendsyssel FF får letteste lodtrækning: Møder bundhold i pokalkvartfinale

Vendyssel FF får den på papiret letteste modstander i pokalturneringens kvartfinale, mens AaB skal op imod en stærk superligarival.

Der er otte hold tilbage i kampen om DBU Pokalen 2016/2017, og en netop overstået lodtrækning har afsløret navnene på modstanderne til de tilbageværende nordjyske hold, Vendsyssel FF og AaB.

Vendsyssel FF, som har kæmpet med om oprykningspladserne i 1. division, og nu ligger nummer fem i rækken, skal på besøg hos Næstved, som lige nu indtager næstsidstepladsen i 1. division. Det bliver kvartfinalernes eneste rene 1. divisonsopgør, og Vendsyssel FF har dermed fået den på papiret letteste lodtrækning.

AaB er også stadig med i opløbet om pokaltitlen, og aalborgenserne har fået en lidt sværere lodtrækning, idet de er blevet parret med FC Midtjylland, som indtager fjerdepladsen i superligaen, hvor AaB lige nu ligger nummer syv og kæmper for at komme med i medaljeslutspillet. AaB har hjemmebanefordelen i kvartfinalen mod FC Midtjylland.

De to resterende kvartfinaler bliver også rene superligaopgør, idet Randers får besøg af Brøndby og FC København tager imod AGF.

De endelige spilletidspunkter er endnu ikke fastlagt, men alle fire kampe skal spilles fra tirsdag 4. april til torsdag 6. april.


Seneste nyt

fra Nordjylland