Vendsyssel FF i pokalkvartfinale efter sejr over mod FC Nordsjælland

Ninos Gouriye sikrede nordjyderne avancement i pokalturneringen efter etmåls-sejr på udebane i det nordsjællandske.

Selvom det ser sort ud på bunden af tabellen i Superligaen, leverede Vendsyssel FF et flot stykke arbejde i pokalturneringen i aftes, da holdet vandt 0-1 over FC Nordsjælland og dermed blev klar til kvartfinalen i Sydbank-pokalturneringen. 

FC Nordsjælland viste fra kampstart, hvorfor de ligger fire pladser højere i Superligaen og satte nordjyderne under pres uden at nå til de helt store chancer. 

Presset fra FC Nordsjælland gav muligheder for kontraer, og kort før pausen lykkedes det. Efter fint opspil af Adekoya, Slavov og Ogude blev Ninos Gouriye spillet fri på kanten af feltet, og med en resolut afslutning ved nærmeste stolpe bragte han Vendsyssel FF foran. 

Kampen gav også debut til Allan Høvenhoff, der er klar efter den skade, der har holdt ham ude siden opstarten på turneringen, og han viste vilje og fight, indtil han måtte lade sig udskifte efter cirka en times spil. 

FC Nordsjælland blæste til massivt angreb i det sidste kvarter, men den nordjyske defensiv holdt til trykket, og dermed møder Vendsyssel FF Børndby IF i kvartfinalen, der spilles i foråret. 


Seneste nyt

fra Nordjylland