Vendsyssel FF spiller uafgjort mod Køge i chancefattig kamp

Vendsyssels tredje runde i NordicBet Ligaen endte 0-0 mod HB Køge i en kamp, der bød på få chance.

Søndag eftermiddag endte Vendsyssel FFs tredje runde i 1. division, NordicBet Ligaen, mod HB Køge 0-0 på Køges hjemmebane.

Kampen bød på få chancer til begge hold, der heller ikke formåede at eksekvere de gange, målchancerne bød sig.

I første halvleg havde HB Køge overtaget og havde enkelte store chancer. Defensiven hos Vendsyssel stod dog godt og fik afværget angrebene.

I anden halvleg kom nordjyderne op i gear og begyndte at styre kampen. Rune Frantsen var blandt andet meget tæt på at sikre Vendsyssel de tre point, da han nåede ind i feltets højre side.

Desværre kunne hverken han eller Jakob Hjort, der var tæt på heade bolden ind i målet to gange, få afsluttet ordentligt, og de to hold endte med at gå fra kampen med ét point hver.

Vendsyssel FF ligger nu på en 6. plads i NordicBet Ligaen med fem point efter en god start på sæsonen.

Deres næste kamp er på hjemmebanen i Vrå den 20. august imod Brabrand, der lige nu ligger på andenpladsen i ligaen.