Vendsyssel FF taber igen: Det værste vi har oplevet

Vendsyssel FF led endnu et nederlag. Cheftræneren udtaler, at det er det værste holdet har oplevet.

Efter nederlaget på 2-1 til Skive, rystede Vendsyssel FFs træner på hovedet. Kampen i dag beskrives som en surrealistisk på holdets hjemmeside. Cheftræner for Vendsyssel FF, Ove Christensen, kalder resultatet for det værste, holdet har oplevet.

- Jeg tror, at alle, der sidder inde i omklædningsrummet, føler, at det her er der værste, som vi har oplevet. Det er meget surrealistisk, for vi må bare sige, at vi leverer en god kamp, og at ingen af spillerne kan klandres for deres indsats. Vi slider som besatte og dominerer kampen, og jeg tror, mange af spillerne spørger sig selv, hvordan det her kunne ske, siger Ove Christensen.

Det var ellers så lovende, da Vendsyssel FF lå i nummer to i 1. division inden starten på forårssæsonen. En plads, der giver adgang til Superligaen. Men nu er håbet om at komme blandt de bedste blevet meget lille.

Nederlaget søndag understreger bare den nedtur, som holdet er på i øjeblikket. Nu er de krøbet ned af tabellen, efter en sæson uden en eneste sejr. Holdet er nu på sjette plads med 38 point. Der er syv point op tilbage til de tre oprykningspladser.

- Det er specielt, at der er så stor forskel fra efteråret. Der er som dag og nat. I efteråret kunne vi have domineret meget mindre og haft meget færre chancer og alligevel have vundet. Det er usædvanligt uheld, og selvom jeg normalt ikke gør det op i fortjent og ufortjent, havde vi fortjent en bedre skæbne, siger Ove Christensen.

En genoprejsning til Vendsyssel FF kan ikke være andet end tiltrængt, og der er mulighed for det i kampen mod AC Horsens 

Flere nyheder fra TV2 Nord