Vendsyssel FF tabte point til bundhold i oprykningskampen

Vendsyssel FF spillede lørdag uafgjort 1-1 mod Brabrand.

Lørdag eftermiddag tabte Vendsyssel FF terræn i kampen om de værdifulde oprykningspladser til Superligaen næste år. Det skete, da klubben spillede uafgjort på hjemmebane til bundholdet fra Brabrand.

Kampen begyndte ellers med et solidt pres fra Vendsyssel FF, men som minutterne gik, kom Brabrand mere og mere med i kampen. Gæsterne fik også spillet sig frem til flere fine chancer, men det var alligevel hjemmeholdet, der sørgede for den første scoring.

Markus Solberg var på pletten efter et hjørnespark, og så hed stillingen 1-0 til Vendsyssel FF. Den stilling holdt indtil pausen, men så heller ikke meget lænere.

Her kom Brabrand nemlig buldrende ud af omklædningsrummet, og efter bare tre minutters spil var der udlignet. Desværre for Vendsyssel FF var det et selvmål begået af Benjamin Lund.

Vendsyssel FF brugte resten af kampen på at jagte sejren, men lige lidt hjalp det. Vendsyssel FF ligger nummer tre i 1. division efter Vejle og Esbjerg med kun et point ned til Viborg.