Vendsyssel FF tabte pusten efter pausen

Vendsyssel FF måtte igen gå fra banen uden sejr - lørdag tabte holdet 0-2 til Randers FC.

I 60 minutter så det overordentligt lovende ud for Superliga-debutanterne fra Vendsyssel FF. I 60 minutter holdt de undertippede vendelboer stand. I 60 minutter levede håbet.

Men lørdagens modstander viste sig alligevel at være for stærk, og Vendsyssel FF måtte tage til takke med et nederlag på 2-0 - det femte siden holdets sidste sejr den 21. juli.

Nordjyderne startede ellers stærkt på Randers FC's hjemmebane med en god defensiv og fine omstillinger. Men efter pausen gik det galt.

Et forvandlet og anderledes stålsat Randers-mandskab kom ud fra omklædningsrummet til et passivt Vendsyssel FF-hold. Og efter 59 minutter kom så den første scoring. Saba Lobzhanidze skruede et frispark forbi muren, og så hed stillingen 1-0.

Bare fem minutter senere slog Randers endnu et søm i kisten, da Benjamin Stokke gjorde det til 2-0.

Den føring magtede Vendsyssel FF ikke at komme tilbage fra. Dermed holder klubben fast i 12.-pladsen i Superligaen med ni point i 10 kampe. Hobro ligger lige nu nummer 14 i ligaen med bare seks point, men det kan der ændres på søndag, når klubben møder AaB på hjemmebane klokken 14.