Vendsyssel Håndbold kæmper for at blive klar

Vendsyssel Håndbold har travlt med at gøre sig klar til en sæson i 1. division. Flere sponsorpenge og et par nye spillere er på vej - samtidig er forventningerne til at præstere også høje. Direktøren forsikrer, at holdet nok skal nå at blive klar.

Forleden kom det frem, at Dansk Håndbold Forbund havde dummet sig gevaldigt, da de tilbød det forkerte hold at rykke op i kvindernes 1. division. Vendsyssel Håndbold skulle have rykket op, da IF Stjernen meldte afbud - men det var Rødovre, som fik tilbuddet. Fejlen er siden blevet korrigeret.

- Vi er ekstremt glade for at være rykket op, siger Jan Hansen, direktør i Vendsyssel Håndbold.

Og nu har Vendsyssel Håndbold, og ikke mindst direktør Jan Hansen, pludselig fået travlt med at blive klar inden sæsonstart.

- Alt er planlagt efter 2. division, men vi bliver klar til sæsonstart. Vi var allerede klar rent økonomisk og strukturelt. Nu mangler det sportslige bare, men det når vi, forsikrer direktøren.

Men inden holdet kan være helt klar til en tur i 1. division, skal der først hentes nogle forstærkninger til holdet. Konkurrencen er trods alt hårdere i 1. division end i 2. division.

- Vi arbejder hårdt på at forstærke et par af de svagere positioner, som nok havde klaret sig i 2. division, men skal forstærkes nu, siger Jan Hansen.

Derfor er klubben i øjeblikket ved at forhandle med nye spillere - og to af slagsen er meget snart på vej, ifølge Jan Hansen.

- Vi er i tæt dialog med to spillere, som jeg forventer skriver under inden mandag. Målet er at være en stabil faktor i 1. division allerede i første sæson, og det kan vi sagtens med et par nye forstærkninger.

Udover høje forventninger til den kommende sæson fra direktørens side, så stiger sponsoraterne til klubben også, fordi holdet alligevel rykkede op i 1. division. Det betyder flere penge til blandt andet rejserne frem og tilbage fra kampe, da der er mange kampe på Sjælland.


Seneste nyt

fra Nordjylland